Sponsor

 

Klubbens sponsorer:

Alverdens gulve 
– Alverdens Gulve leverer gulvløsninger til både private og erhverv i hele Nord – og Midtjylland fra sin base i Aalborg.
Se mere på alverdensgulve.dk

 

Jysk Vindenergi

 – en grøn fremtid.
Se mere på jyskvindenergi.dk

 

Egerbyg

-Med Egerbyg får du en sparringspartner, der tager dig med i byggeprocessen og giver dig relevante informationer.
Se mere på egerbyg.dk

Sifas TVbingo

 – god afslapning for hele familien.
Se mere på tvbingo.dk

 

AV Center Nørresundby

– Landsdækkende salg, service, undervisning og udlejning af professionelle AV løsninger.
Se mere på AVcenter.dk

Unicon
– Total leverandør i beton.
Se mere på unicon.dk

 

WIKA skilte
 
– Vi er et meget fleksibelt og servicemindet Skiltefirma, hvilket vore nuværende kunder og samarbejdspartnere sætter stor pris på.
Se mere på wikaskilte.dk

 

Spar Nord Fonden støtter BMX sporten i Aalborg.
Med Spar Nord Fondens bidrag til projektet har det været muligt, at få bygget noget af det bedste til BMX-sporten i Aalborg.
Falcon BMX har allerede Danmarks største BMX-sving og er nu i fuld gang med at forbedre banen i Mulighedernes Park med endnu et super sving, hvor to nye langsider mødes, nemlig et normalt spor (Challenge) og ved siden af en Pro-sektion –  måske vil det vise sig at blive Danmarks bedste BMX-sving. Pro-sektionen anvendes af elite og giver Falcon BMX unikke muligheder for at træne ryttere på alle niveauer. Falcon har i dag løbecykler fra ca. 3 år og BMX’er fra ca. 5 år og op. Knap 100 medlemmer udøver sporten i Falcon. På Billedet ses Karsten Lund Afdelingsdirektør i Spar Nord Aalborg Storcenter og Karsten Thomsen Formand Falcon BMX. Falcon BMX bliver vært for Danmarks mesterskabet i BMX i 2018. Så lørdag d. 7. juli 2018 bliver landets bedste BMX’er udfordret på netop denne bane og så får vi virkelig afprøvet de nye spor og svinget. Alle med interesse i høj fart og spænding er velkommen til at se med i Mulighedernes Park, Sofiendalsvej 80, 9200 Aalborg SV.