BMX cyklen

 

BMX-cykler med 20“ hjul må kun bruges i standard klasserne. Cruiser-cykler må kun bruges i cruiser klasserne.

standard klasserne skal normalt være 20″ i diameter. Den totale diameter på hjulet, med oppustet dæk, skal mindre end 22 1/2“ (57 cm).

cruiser klasserne være mindst 22 1/2“ (57 cm). Den totale diameter på hjulet, med oppustet dæk, må ikke være større end 26″ i diameter.

Cyklen stel skal være tilstrækkelig stærk til at modstå belastningerne under konkurrence. Cyklen må ikke have revnede eller bukkede steldele eller svejsninger som er revnet eller på anden måde defekte.

Kædeskærm, pegs, skærme, metalpynt, vingemøtrikker, enhver overflødig svejset eller fastgjort fittings som f.eks. kædeskærmsbeslag, reflekser og andre skarpe fremtrædende genstande er ikke tilladt.
Alle dele skal være ordentlig fastgjort til cyklen.

Størrelse på cyklen

Cykler er meget individuelle så du må kun tage dette skema som vejledende. Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas med den cykel du har og at du kan kontrollere den, mere end at det passer i guiden her under.

Guide til størrelse på stel, pedalarme og styr. 

Køb af BMX udstyr

Vi har i BMX en masse gode forhandlere, som kan hjælpe med alt fra cykler til udstyr. Nogen forhandlere har butik, nogen kan du finde online, mens andre forhandlere kommer ud til løbene. Til løbene har du god mulighed for at få råd og vejledning, så støt dem, da de er med til at sikre, at vi kan få de dele vi lige står og mangler, hvis noget går i stykker til et løb.

Der er også rigtig gode muligheder for at købe udstyr brugt – både på DBA og Facebook.

Hvis du har brug for hjælp til køb af udstyr, så skal du være mere end velkommen til at kontakte en af trænerne i klubben, så kan de hjælpe dig videre. Men herunder finder du link til en masse gode steder, hvor man kan erhverve sig udstyr.

Forhandlere online og til løb

Eurobike v/ Thomas Pallesen
Kærhavegårdvej 39
9270 Klarup
www.eurobike.dk

SPORTBIKE
Kristrupvej 63
8960 Randers SØ
www.sportbike.dk

All In Racing v/ Jackie Jensen
Merkurvej 6
7430 Ikast
www.allinracing.dk

PC Racing Danmark v/ Per Christensen
Himmestrupvej 45
8850 Bjerringbro
www.thepurebicyclecompany.eu

SkatePro
Omega 6
8682 Hinnerup
www.skatepro.dk

EasyMX
Benshøj Industrivej
9500 Hobro
www.easymx.dk/da

Cykelpartner
Industrivej 9
7870 Roslev
www.cykelpartner.dk

Speedline
Sverigesvej 19
8660 Skanderborg
www.speedline.dk

Køb brugt – DBA, Gul og Gratis og Facebook

Facebook

BMXFORUM.DK Race BMX

Køb/salg af BMX

Hjemmesider

Man kan også finde gode ting på Den Blå Avis og Gul og Gratis, hvor man kan søge på både BMX men også på bestemte mærker.

Den Blå Avis

Gul og Gratis